Komentara: 0
Pregleda: 3225

Održan humanitarni turnir mladih košarkaša Spartaka

31.05.2014. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
U prostoru između Gradske kuće i Plave fontane danas je održan humanitarni turnir na kojem su učestvovali najmlađi polaznici košarkaške škole Spartaka, omladinci, a zatim i seniori subotičkog prvoligaša. Organizator akcije je bio Omladinski košarkaški klub "Spartak" koji je okupio veliki broj dece i mladih košarkaša, iako ih vreme nije poslužilo.
Održan humanitarni turnir mladih košarkaša Spartaka

Danas je u centru grada bila prava gužva gde se na malom prostoru isprepletalo nekoliko dešavanja, od sajma "Ukusi tradicije", preko promotivnog karavana tjuniranih automobila, međunarodnih delegacija koje su imale konferenciju u Gradskoj kući, pa sve to raznih ekskurzija koje su defilovale kroz uži centar.

Svoje mesto našli su i košarkaši koji su učestvovali u humanitarnoj akciji koju je organizovao Omladinski košarkaški klub "Spartak", a u cilju prikupljanja novčane pomoći za poplavljena područja.

U prvom delu turnira mlade buduće nade subotičke i srpske košarke vreme nije poslužilo pošto je posle petnaestak miunta počela da pada kiša koja je malo i rasterala publiku. Srećom kiša je smetala tek pola sata, a onda je i nastavljena dobra atmosfera po prohladnom vremenu.

Održan humanitarni turnir mladih košarkaša Spartaka

U prvom delu učestvovala su deca od 1. do 4. razreda, a  nastavku nastupili su nešto stariji košarkaši (omladinsi i seniori) koji su na mobilnim košovima odigrali još nekoliko basket mečeva. Na kraju turnira održana su takmičenja u šutiranju trojki i slobodnih bacanja.

Iako ih vreme nije poslužilo organizatori su ipak uspeli da realizuju akciju i okupe mlade košarkaše i odigraju planirane mečeve pod obručima, a sve su to pratili pogledi znatiželjnih prolaznika.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir Humanitarni košarkaški turnir
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3225

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

gradski trg

košarkaški klub spartak

košarka

humanitarni turnir

omladinski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.