Komentara: 6
Pregleda: 7299

Održan drugi "Shopping night"

08.08.2015. u 20:15h
Izvor: RTV Yueco
U Ulici Dimitrija Tucovića sinoć je drugi put održan „Shopping night“. U akciji je učestvovalo 26 butika, prodavnica i turističkih agencija, koje su građanima od 18 do 22h nudile posebne pogodnosti za kupovinu.
Održan drugi "Shopping night"

Sugrađanke sa kojima smo razgovarali kažu da su oduševljene idejom da se i u našem gradu održi Veče kupovine. Muzika i dodatni popusti na već snižene artikle u Butiku „DDG“, kako kažu, omogućili su im da uživaju u kupovini.

Butik DDG je deo skandinavske multibrend kompanije, koja u našoj zemlji ima četiri maloprodajna objekta, u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Poznat po stalnim akcijama i popustima, Butik „DDG“ sinoć je posebno obradovao pripadnice lepšeg pola, jer je na već snižene cene, na određene artikle, dodatni popust bio još 10-20 odsto.

Održan drugi "Shopping night"

U akciji „Shopping night“, koja je u našem gradu održana drugi put, učestvovalo je 26 prodavnica, butika, zlatara i turističkih agencija iz Ulice Dimitrija Tucovića. U periodu od 18 do 22 časa, kupcima su nudili posebne pogodnosti za kupovinu i velike popuste.

Izvor: RTV Yueco
Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića Shopping night 2 u ulici Dimitrija Tucovića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 7299
Povezane teme

popusti

shopping night

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.