Komentara: 0
Pregleda: 3990
Foto

Održan Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu

03.05.2018. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Održan Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe danas je otvorio svoja vrata za buduće brucoše, odnosno maturante Hemijsko-tehnološke, Ekonomske i Politehničke škole, kako bi im pružio više informacija o studijskom programu i načinu studiranja na ovoj visokoškolskoj jedinici. Iako se još uvek nisu odlučili koji fakultet će da upišu, maturanti su saglasni da im ovakve manifestacije mnogo znače.

- Pošto smo maturanti i pokušavamo da upišemo fakultet, ove manifestacije su nam korisne, jer iako nisam zainteresovan za pravne nauke, želim da čujem šta imaju da kažu o svom fakultetu i da me više upute i uvedu u priču o tome kako se ovde studira i na koji način se nastava odvija - rekao je Nenad Tintor, maturant Hemijsko-tehnološke škole.

Održan Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu

- Razmišljala sam da upišem Medicinski fakultet, ali sam došla ovde, te postoji mogućnost da mi promene mišljenje i da me ubede da upišem pravo. Nemam velika očekivanja, ali sve što saznam će mi dobro doći - objasnila je Jelena Nedić, maturantkinja Politehničke škole.

Prema rečima Srđana Cvijanovića, pr menadžera Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, ova manifestacija nije nikakva novost, s obzirom na to da se organizuje već četvrtu godinu za redom, ali je primetan veći broj zainteresovanih srednjoškolaca u odnosu na prethodne godine, te je ovo idealna prilika da se na jednom mestu upoznaju sa svim mogućnostima koje ova visokoškolska jedinica u Subotici pruža.

Održan Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu

U tom cilju za njih je priređeno i predavanje na temu prekršajnog prava, a jedan od predavača, Nenad Bingulac, docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, rekao je da je ova tema posebno aktuelna zbog toga što je došlo do promene kaznene politike u našoj zemlji.

- Cilj današnjeg predavanja nije samo promocija fakulteta, već da se budućim studentima približi način predavanja na našem fakultetu, koji je dosta jedinstven u odnosu na sve ostale fakultete, iz razloga što imamo predavače koji su teorijskog karaktera, kao i predavače koji dolaze iz struke i prakse - naglasio je Bingulac, koji je predavanje održao zajedno sa sudijom Prekršajnog suda u Subotici, Tanjom Bulatović.

Izvor: Subotica.com
Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta Dan otvorenih vrata Pravnog fakulteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3990
Povezane teme

dan otvorenih vrata

pravni fakultet

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

otvorena vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.