Komentara: 0
Pregleda: 2617

Održan 73. Međunarodni susret kolekcionara

09.04.2016. u 22:11h
Izvor: RTV Yueco
Više od 100 izlagača učestvovalo je na 73. Međunarodnom susretu kolekcionara održanom u Nepkeru. I izlagači i posetioci ove izložbe bili su iz cele naše zemlje, ali i iz inostranstva budući da subotička manifestacija kolekcionara važi, pored beogradske, za najznačajniju u regionu.
Održan 73. Međunarodni susret kolekcionara

Među izlagačima je bilo najviše numizmatičara i antikvara, a u manjem broju su bili prisutni i filatelisti i drugi kolekcionari, pa je svako zainteresovan mogao da pronađe ponešto za sebe iz domena koji ga zanima.

Snežana Simonović i njen susprug redovno učestvuju na susretima kolekcionara. Na svom štandu izložili su između ostalog: stari porcelan, srebro i bečku bronzu iz 19. veka. Snežana kaže da je interesovanje posetilaca za antikvitete kontinuirano, bez obzira na to što za njihovu kupovinu treba izdvojiti više novca, jer kupovina antikviteta predstavlja investiciju.

Međunarodni susret kolekcionara održan je po 73. put u organizaciji Društva kolekcionara Subotica. Današnja manifestacija okupila je više od 100 izlagača koji su posetiocima ponudili antikvitete, numizmatiku, filateliju, umetničke slike, staro oružje, knjige, značke i još štošta. Izlagači, ali i posetioci su došli iz cele Srbije i susednih država.

Naredni susret kolekcionara biće organizovan tradicionalno na jesen. Društvo kolekcionara Subotice koje organizuje susrete kolekcionara broji 70-ak članova, a osnovano je 1970. godine. 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2617
Povezane teme

nepker

MKC Nepker

susret kolekcionara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.