Komentara: 0
Pregleda: 3944
Foto

Održan 5. susret oldtajmer vozila

08.06.2015. u 14:10h
Izvor: RTV City
Subotica, Bačka Topola i Zobnatica proteklog vikenda bili su domaćini petog susreta oldtajmer vozila koji je održan u organizaciji Međunarodnog oldtajmer kluba „Subotica“.
Održan 5. susret oldtajmer vozila

Svi oni koji su se u subotu zatekli na šetalištu kraj bazena na Prozivci, a zatim i u nedelju pre podne na platou ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću imali su priliku da pogledaju nesvakidašnju izložbu starih vozila.

Na izložbi je učestvovalo 170 učesnika iz Srbije i okolnih zemalja, a predstavljeno je 90 vozila, oko 60 automobila i 30 motocikala starih i po nekoliko decenija. Jedan od učesnika bio je i Branko Bogdanović iz Novog Sada, član Auto-moto kluba „Veteran“, sa Willys-Knight modelom automobila iz 1927. godine.

Održan 5. susret oldtajmer vozila

Održan 5. susret oldtajmer vozila

Učestvovali su i gosti iz susednih zemalja. Ivan Tekić iz mesta Našice osiječko – baranjske županije, predstavio se četvorotočkašem koji je star 67 godina.

Izložba je ove godine proslavila i mali jubilej, pet godina održavanja, a svim učesnicima uručena su simbolična priznanja, a prisutne je zabavljao subotički tamburaški orkestar.

Organizator oldtajmer susreta bio je Međunarodni oldtajmer klub „Subotica“ koji je osnovan 2010. godine i trenutno broji 67 članova iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Makedonije i Srbije.

Održan 5. susret oldtajmer vozila

Izvor: RTV City

Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila

Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila Dodela zahvalnica i plaketa za učesnike i pokrovitelje 5. susreta oldtajmer vozila
Pogledaj ostale fotografije

Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće

Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće Izložba oldtajmer vozila ispred svečanog ulaza Gradske kuće
Pogledaj ostale fotografije

Izložba oldtajmer vozila na Prozivci

Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci Izložba oldtajmer vozila na Prozivci
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3944

Povezana vest

Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.