• Pregleda: 2675

Održan 3. Zavičajni festival sporta

U okviru manifestacije „Zavičajni dani“ u centru grada, održan je 3. Festival sporta, na kome su klubovi najmlađima predstavili svoje aktivnosti.
Održan 3. Zavičajni festival sporta

Prema rečima organizatora, cilj ovog programa, koji je okupio veliki broj mališana, je promocija sporta i zdravog života, kao i animiranje građana svih uzrasta da se uključe u sportsko-rekreativne aktivnosti i odaberu ono što im najviše odgovara.

- Trudimo se da na početku školske godine pošaljemo poruku da deca treba da se bave sportom a i da roditeljima damo sugestije na koji sport mogu da upišu svoje dete. Želja nam je da sugrađanima približimo sportove koji se možda ne gledaju često, da pokažemo veštine tog sporta i ono što se radi na treninzima, kao i njegove benefite za zdravlje - objašnjava organizator Milorad Ćopić.

Mališani su najpre uradili zajedničko zagrejavanje, neizostavni deo svakog sporta, a potom, u skladu sa svojim afinitetima oprobali se u karateu, odbojci, fudbalu, slušali o plivanju...

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Subotica Odgovori
Divno je bilo u našem gradu sinoć i danas. Raspevane i razigrane dece na sve strane. Treba i zimi nastaviti sa sportsko-muzičkim manifestacijama Ako ne u centru, zimi, se oko praznika može nešto slično napraviti u Dudovoj šumi kao u Dunavskom parku.Za decu i odrasle.
Opalac
Imamo Dunavski park?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.