Komentara: 2
Pregleda: 3877
Foto

Održan 3. Zavičajni festival sporta

05.09.2019. u 15:44h
Izvor: Subotica.com
U okviru manifestacije „Zavičajni dani“ u centru grada, održan je 3. Festival sporta, na kome su klubovi najmlađima predstavili svoje aktivnosti.
Održan 3. Zavičajni festival sporta

Prema rečima organizatora, cilj ovog programa, koji je okupio veliki broj mališana, je promocija sporta i zdravog života, kao i animiranje građana svih uzrasta da se uključe u sportsko-rekreativne aktivnosti i odaberu ono što im najviše odgovara.

- Trudimo se da na početku školske godine pošaljemo poruku da deca treba da se bave sportom a i da roditeljima damo sugestije na koji sport mogu da upišu svoje dete. Želja nam je da sugrađanima približimo sportove koji se možda ne gledaju često, da pokažemo veštine tog sporta i ono što se radi na treninzima, kao i njegove benefite za zdravlje - objašnjava organizator Milorad Ćopić.

Mališani su najpre uradili zajedničko zagrejavanje, neizostavni deo svakog sporta, a potom, u skladu sa svojim afinitetima oprobali se u karateu, odbojci, fudbalu, slušali o plivanju...

Održan 3. Zavičajni festival sporta

Održan 3. Zavičajni festival sporta

Izvor: Subotica.com
Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta Zavičajni dani 2019 - 3. Zavičajni festival sporta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3877
Povezane teme

zavičajni dani

zavičajni festival sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.