Komentara: 1
Pregleda: 5141
Foto

Održan 16. Festival ljubavi i vina

15.02.2017. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće sinoć je održan 16. Festival ljubavi i vina, koji je ove godine okupio više o stotinu izvođača i mnogobrojnu publiku. Kao zvezda večeri nastupila je legendarna pevačica šlagera Beti Đorđević.
Održan 16. Festival ljubavi i vina

Kao uvertira u ovogodišnji festival, koji se tradicionalno održava na Svetog Trifuna i Svetog Valentina, u Vestibilu Gradske kuće otvorena je retrospektivna izložba fotografija, „Naših prvih 15 festivala”. Reč je o radovima subotičkih fotografa koji su obeležili minule festivale.

- Verujem da smo svi uživali u bogatom muzičkom programu na kome su se predstavili horovi, solisti i brojni izvođači. Kolaž pesama posvećen je Mikiju Jevremoviću, koji je bio gost na trećem festivalu i vitez vina „Arena Zabatkiensis“, a koji nas je nedavno zauvek napustio – kaže suorganizator festivala Aleksandar Toković. - Kada smo počinjali nismo ni slutili da će on prerasti u ovako lepu i veliku manifestaciju, na kojoj su za sve ove godine nastupile velike zvezde našeg podneblja i mnogi mladi i talentovani izvođaći. Veoma smo ponosni zbog toga.

Održan 16. Festival ljubavi i vina

Svojom čuvenom pesmom „Počnimo ljubav ispočetka“ pečat na ovogodišnji festival stavila je Beti Đorđević.

- Prvi put sam u Subotici i atmosfera mi je neverovatna, drago mi je što sam ovde. Ovde ima jako puno mladih izvođača i s pravom kažemo da na mladima svet ostaje – poručila je Beti Đorđević.

Održan 16. Festival ljubavi i vina

Održan 16. Festival ljubavi i vina

Izvor: Subotica.com
Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina Festival ljubavi i vina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5141
Povezane teme

koncert gradska kuća

velika većnica

festival ljubavi i vina

aleksandar toković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.