Komentara: 0
Pregleda: 3356
Foto

Održan 1. međunarodni rukometni turnir veterana

13.11.2017. u 13:16h
Izvor: Subotica.com
Prvi Međunarodni rukometni turnir za veterana i veteranke „Subotica 2017“ uspešno je okončan. U muškoj konkurenciji pobednik je ekipa Slobode iz Tuzle, dok je domaćin trijumfovao u ženskoj konkurenciji.
Održan 1. međunarodni rukometni turnir veterana

Tokom vikenda održan je prvi Međunarodni rukometni turnir za veterane i veteranke u organizaciji RK „Old School - Stara škola“ na kome je učestvovalo 10 ekipa, sedam u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji.

Na parketu sale Srednje tehničke škole „Ivan Sarić“, nekadašnji igrači i igračice iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Srbije podsetili su se na najbolje rukometne dane. Iako je rezultat bio u drugom planu, tokom dvodnevnog nadmetanja viđeno je mnogo atraktivnih akcija, golova, golmanskih parada...

Održan 1. međunarodni rukometni turnir veterana

Prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojila je domaća ekipa „Old school“, drugo je pripalo rukometašicama „Ravangrad“ iz Sombora, dok je treće bile „Vojvođanke“ iz Novog Sada. Za najboljegu igračicu proglašena je Jelena Pavićević (Ravangrad), titulu najboljeg strelca ponela je Dušica Ristić (Vojvođanke), a za najboljeg golmana priznanje je otišlo u ruke Dragane Gajić iz domaće ekipe.

U muškoj konkurenciji trijumfovala je „Sloboda“ iz Tuzle, drugo mesto pripalo je domaćoj ekipi „Stara škola“, dok su rukometaši iz VRK „ Goražde“ bili treći.

Titula najboljeg strelca pripala je Vladimiru Nikoliću (Stara škola), za najboljeg igrača proglašen je Nermin Zoleatić (Sloboda), dok je najbolji golman Jasmin Morankić (Sloboda).

Održan 1. međunarodni rukometni turnir veterana

Ovakva takmičenja nikada ne mogu da prođu bez „trećeg poluvremena“,pa je nakon utakmica druženje nastavljeno u restoranu „Spartak“ uz muziku, razgovore, smeh i šalu. Organizatori prvog Međunarodnog rukometnog turnira pokazali su se kao odlični domaćini o čemu svedoče i pohvale gostiju

- Mi najmanje iz dva razloga sa ovog turnira nosimo prelepe utiske. Prvi što smo naišli na srdačno gostoprimstvo od strane svih organizatora, a drugi razlog je osvajanje prvog mesta na ovom prestižnom turniru. Zahvaljujemo se domaćinima koji su sve ovo izvanredno organizovali na jednom vrhunskom nivou i verujem da ćemo i naredne godine u ovo vreme svi ponovo biti tu da se družimo – rekao je Vladimir Jović, predsednik udruženja RK „Sloboda“ iz Tuzle.

Održan 1. međunarodni rukometni turnir veterana

Prvi Međunarodni rukometni turnir za veterane i veteranke „Subotica 2017“ protekao je u atmosferi koja će svima ostati u nezaborav, a organizatori kao i oni koji su učestvovali veruju da će ova manifestacija nastaviti da traje i postati tradicionalna, te da će se svake godine na ovom turniru okupljati veliki broj igrača i ljubitelja rukometa.

Konačan plasman ekipa u muškoj konkurenciji: 1. UG VRK Sloboda Tuzla, 2. „Stara škola“ Subotica, 3. VRK Goražde, „Old school“ Subotica, SZKC Oreg Fiuk Rumunija, VRK KTC Križevci, VRK Sombor. Plasman u ženskoj konkurenciji: „Old school“ Subotica, „Ravangrad“ Sombor, „Vojvođanke“ Novi Sad.

Izvor: Subotica.com
Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana Međunarodni rukometni turnir veterana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3356
Povezane teme

rukomet

rukometni turnir veterana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.