Komentara: 6
Pregleda: 4145

Odložen meč 5. kola plejofa u ženskom fudbalu

23.05.2015. u 17:42h
Izvor: Subotica.com
Odlukom zamenika komesara Super lige Srbije za žene, zbog vremenskih nepogoda, velike kiše i poplavljenog terena na Gradskom stadionu u Subotici utakmica 5. kola plejofa između ŽFK "Spartak" - ŽFK "LASK Crvena zvezda" koja je trebala da se odigra danas u 17 časova odlaže se za sredu, 27. maj.
Odložen meč 5. kola plejofa u ženskom fudbalu

Razlog novog odlaganja fudbalske utakmice je problem sa glavnim terenom na Gradskom stadionu koji je nastao usled kiše koja je tokom noći i jutra padala pojačanim intenzitetom što je još jednom dovelo do situacije odvodni kanali ne sprovedu vodu sa terena i ona je sada većim delom natopljena.

Iako je JKP "Stadion" nekoliko puta u poslednjih godinu dana pokušalo da sanira taj problem čišćenjem tih kanala i pravljenjem novih odvodnih linija, očigledno je da su ova rešenja kratkog daha i da za dugoročnije rešeavanje ovog problema treba da se urade značanije intervencije, ali koje zasigurno nose i mnogo materijalnih sredstava, a Gradski stadion nije jedini sportski objekat u gradu kojem treba pomoć u renoviranju i stvaranju boljih uslova za treniranje i takmičenje.

Odložen meč 5. kola plejofa u ženskom fudbalu

Povodom odlaganja današnjeg meča, odnosno novog "poplavljivanja" glavnog terena Gradskog stadiona u ime rukovodstva kluba Zoran Arsić, predsednik ŽFK "Spartak" oglasio se  sledećim saopštenjem:

- "Generacije sportskih radnika, političara i društvenih radnika godinama unazad traže razlog kako ne može da se reši pitanje drenaže i travnate podloge na glavnom terenu gradskog stadiona u Subotici. Zasigurno ovo postaje mučna slika u Subotici i velika neizvesnost posle svake intenzivnije kiše da li će se u Subotici moći odigrati utakmica. Postavljamo pitanje sadašnjoj generaciji ljudi koji rukovode gradom, i ostalim institucijama što sportskim, što društvenim da li ima kapaciteta u bilo kom pojedincu da predloži moguće rešenje za gradski stadion u Subotici i da li je moguće da samo Grad Subotica u čitavoj Republici ne može da reši pitanje fudbalskog terena? " -

Odložen meč 5. kola plejofa u ženskom fudbalu

Neizvesan i nastup muške ekipe?

S obzirom na trenutno stanje terena upitan je nastup i muške ekipe koja sutra treba da odigra vrlo važan meč u poslednjem kolu prvenstva koji bi mogao biti presudan za opstanak u Super ligi. Taj meč je planiran za 17 časova, a prognoze meterologa najavljuju novu kišu tokom večeri.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4145
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

poplava

gradski stadion

zoran arsić

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.