Komentara: 0
Pregleda: 1813

Odlični rezultati gimnastičara Spartaka na dva takmičenja u Mariboru

14.10.2015. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Sloveniji je održan međunarodni memorijalni turnir "Ivan Šalamun" i tromeč gimnastičara i gimnastičarki Slovenije, Makedonije i Srbije, gde su kao članovi reprezentacije Srbije učestvovala dva takmičara GK "Partizan" iz Subotice - Aleksandar Subić i Kristijan Gombaš.
Odlični rezultati gimnastičara Spartaka na dva takmičenja u Mariboru

Na oba takmičenja održana u nedleju u Mariboru reprezentacija Srbije je zauzela ekipno 1. mesto. U pojedinačnoj konkurenciji takmičar iz Kristijan Gombaš zauzeo je 3. mesto, dok je Aleksandar Subić zauzeo 8. mesto.

U finalnom delu takmičenja Gombaš je osvojio zlatnu medalju u vežbi na konju sa hvataljkama i bronzu u vežbi na vratilu.

Iz Gimnastičkog kluba "Partizan" ne kriju da su zadovoljni ostvarenim plasmanima i učešćem subotičkih takmičara, štaviše ističu da je ovo je izuzetan uspeh na koji su vrlo ponosni.

Predstojećeg vikenda Subić i Gombaš nastupaju u Rumuniji na "DKMT Kupu" a pored njih učestvovaće i Mihajlo Strajnić, Filip Kulić, Romeo Juđak, Dušan Budimir i Oliver Nikolovski.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1813
Povezane teme

gimnastika

gimnastičarski klub partizan željezničar

gimnastičarsko društvo partizan željezničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.