Komentara: 9
Pregleda: 7217
Video
Foto

Noskovićeva dva gola za četvrtfinale Kupa Srbije

30.10.2013. u 18:21h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka plasirali su se u čevrtfinale Kupa pošto su na Gradskom stadionu u Subotici savladali Napredak sa 2:0. Oba gola za Subotičane postigao je junak susreta Aleksandar Nosković koji je u igru ušao u 60. minutu i za pola sata dva puta zatresao protivničku mrežu.
Noskovićeva dva gola za četvrtfinale Kupa Srbije

Nakon početnih odmerevanja snaga sa obe strane Spartak je preuzeo igru i stvarao šanse. Prvu priliku domaćiu su imali u petnaestoj minutu kada je Džugurdić uposlio Milića koji je šutirao iskosa sa desne strane do golmana Napretka koji nogom izbija u korner. Desetak minuta kasnije Puškarić je odlično prošao po desnoj strani dobro šutirao,  savladao golmana Krznarića ali prečka saprečava vodstvo domaćih.

Do kraja poluvremena šansu je propustio Džugurdić i danas odlični Šarac koji je izborio četvrti korner. Gosti u prvih 45 minuta nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol Spartaka najopasniji su bili u 30. minutu kada se stvorila gužva pred golom ali Cicmil odličnom reakcijom otklanja opasnost.

U pauzi demonstracija veštine sa loptom

Isti odnos snaga na terenu bio je i u nastavku susreta. Spartak je stvarao šanse i pretio iz svih pozicija. Trivunović je u 55. minutu ubacio loptu u peterac gde su za malo zakasnili Milić pa potom i Kovačević za vodstvo domaćih. Kanatlarovski je pojačao ofanzivu pošto je u meč uveo Farkaša, Noskovića a potom i Torbicu. Ulaskom tri sveža igrača domaći su dobili na tempu i već u 73. minutu Nosković je nastavio svoju golgetersku seriju. Šarac je ponovo uspeo da prođe po levoj strani ubacio u peterac gde je Nosković u padu glavom zatresao mrežu za vođstvo Spartaka. Nakon primljenog gola Napredak je odlučnije krenuo ka golu domaćih. Usledio je odličan šut Gavrića u 76. minutu ali i još bolja reakcija golmana Jovanića koji loptu skreće u korner.

Na par minuta igru je prekinuo nezvani gost...

Kako se meč bližio kraju Spartak je ponovo bio dominantniji. Torbica je imao odličnu priliku u finišu meča, međutim golman gostiju je bio spretniji. Konačan rezultat postavio je, a ko bi drugi nego, Aleksandar Nosković. Ponovo je Šarac bio asistent, lopta dolazi do napadača Spartaka koji se našao u sličnoj poziciji kao i kod prvog gola ali ovaj put nogom trese protivničku mrežu za konačnih 2:0 i prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije.

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 500. Sudija: Darko Bogdanović (Kraljevo), pomoćnici: Vladimir Čađenović (Kragujevac), Nenad Kurčubić (Kragujevac). Žuti kartoni: Antonić, Kovačević, Radović, Nosković (Spartak), B. Milošević (Napredak).

Spartak: Jovanić, Antonić, Cicmil, Radović, Vidović (69. Torbica), Kovačević, Džugurdić (58. Farkaš), Trivunović, Šarac, Puškarić, Milić (60. Nosković)

Napredak: Krznarić, Cvetković, B. Milošević, Janičić, Udovičić, Regan (60. N. Milošević), Koković, Gavrić (78. Ndaje), Bajić (46. Dimitrov), Trujić, Mirosavljević.

Izvor: FK "Spartak"
Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije) Fudbal: Spartak - Napredak (Osmina finala Kupa Srbije)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 7217

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.