Komentara: 19
Pregleda: 6665

Odlazeći direktor JKP "Dimničar" predstavio izveštaj o stanju u preduzeću

14.07.2014. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj koferenciji za novinare koja je održana u JKP "Dimničar", još uvek aktuelni v.d. direktor tog preduzeća Nikola Pajić, povodom odlaska na drugu dužnost, predstavio je rezultate rada i stanje u preduzeću na kraju svog mandata.
Odlazeći direktor JKP "Dimničar" predstavio izveštaj o stanju u preduzeću

Pajić je istakao da su prihodi u prvih šest meseci prošle godine bili 19.239.000 dinara, a u istom periodu ove godine 21.778.000, što je rast u iznosu od preko 2,5 miliona dinara bez povećanja cena dimničarskih usluga u odnosu na raniji period.

Pored toga povećana je i naplata usluga i starog duga kako preko JKP "Vodovod i kanalizacija" i JKP "Čistoća i zelenilo" tako i na samoj blagajni preduzeća. Kako kažu u ovom preduzeću, iz ostvarenih prihoda renovirane su i uređene poslovne prostorije, uređen je objekat u kom borave dimničari, izvršeni su radovi na fasadi zgrade i vozni park firme potpuno je stavljen u funkciju.

Na kraju, odlazeći direktor Pajić se zahvalio Gradonačelniku i Skupštini grada na ukazanom poverenju, kao i zaposlenima u firmi i saradnicima u Gradskoj upravi.

Konferenciji su prisustvovali i predsednik Nadzornog odbora preduzeća Andraš Ric, koji je ocenio kao veoma uspešnim dosadašnji rad direktora i ovlašćen da vodi firmu do izbora novog direktora, Stevica Drčić, koji je izrazio očekivanje da će i budući direktor tog preduzeća nastaviti sa istim rezultatima kada je u pitanju poslovanje ovog preduzeća.

Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Nikola Pajić (SPO) je 2. jula podneo ostavku na tu funkciju, kako se navodi u obrazloženju, iz ličnih razloga. Krajem juna Pajića je imenovala Skupština grada Sombora za v.d. direktora u JKP “Ćistoća” u ovom gradu. Skupština  grada na sutrašnjoj redovnoj sednici trebala bi da potvrdi ostavku Pajića, a za njegovog naslednika imenuje Slobodana Prokića, takođe člana SPO.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 6665

Povezane vesti

Povezane teme

stevica drčić

jkp dimničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.