Komentara: 41
Pregleda: 7574

Isti kadar SPO direktor u dva grada u dva JP

01.07.2014. u 17:19h
Izvor: Alo.rs
Nikola Pajić iz Sombora u februaru je imenovan za v. d. direktora subotičkog “Dimničara”, a nedavno i na čelno mesto u somborsko JKP “Čistoća”!
Isti kadar SPO direktor u dva grada u dva JP

- Ako je tačno da ista osoba u dva grada obavlja funkcije v. d. direktora JKP to je, po mom mišljenju skandalozno i Gradska skupština će se na prvoj narednoj sednici pozabaviti ovim pitanjem.

Prilikom predloga i imenovanja v. d. direktora JKP u februaru, poštovali smo koalicioni sporazum i nismo se puno upuštali u pojedinosti i razloge predloga članica naše koalicije - kaže predsednik Gradske Skupštine Ilija Maravić.

V. d. direktora “Dimničara” Nikola Pajić izjavljuje da je “sticajem okolnosti” u Somboru nedavno izabran za v. d. direktora i pre nego što je u Subotici razrešen funkcije.

-Sve je bilo iznenada. Nisam imao vremena da razmišljam i prihvatio sam ponudu odbornika Sombora. O tome sam obavestio Subotičane i očekujem da me uskoro razreše funkcije rukovodioca u “Dimničaru” - kaže Pajić. On napominje da je do imenovanja za v. d. direktora u Subotici bio rukovodilac u somborskoj “Čistoći”, ali je “radno mesto stavio u mirovanje”.

- Putne troškove za dolazak u Suboticu na posao ne naplaćujem od 20 juna, a u “Dimničaru” sam za ovih nekoliko meseci rešio brojne probleme - dodaje Pajić.

Razloge zbog čega je subotički SPO, kao članica vladajuće koalicije kojoj je pripalo ovo JKP, za v. d. direktora predložilo člana iz Sombora, a ne Subotice, juče nismo uspeli saznati.

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 41
Pregleda: 7574

Povezana vest

Povezane teme

jkp dimničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.