Komentara: 46
Pregleda: 9617
Foto

Više u kancelariji nego na odžaku

01.04.2014. u 16:12h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice posetio je danas JKP "Dimničar" i posle razgovora sa novim direktorom konstatovao da je u tom preduzeću potrebna određena reorganizacija, ali i investiranje u opremu za rad.
Više u kancelariji nego na odžaku

Gradonačelnik Jene Maglai, izjavio je danas, prilikom obilaska Javnog komunalnog  preduzeća „Dimničar“, da je zatečeno stanje jako loše, te da je poslovanje u prethodnom periodu bilo nedomaćinsko.

- Drago mi je da je novo rukovodstvo preduzeća počelo da rešava nagomilane probleme. Zgrada je u prilično lošem stanju, vozni park gotovo da i ne postoji, a i kadrovska situacija je alarmantna, jer trenutno imamo situaciju da na terenu radi 11 dimničara, a u kancelarijama čak 18 ljudi. To je nedopustivo i to mora da se promeni. Rukovodstvo mora da nađe način da bi taj odnos bio drugačiji. Idealno bi bilo da radi 15 dimničara i maksimalno sedam ljudi u administraciji – poručio je Maglai.

On je dodao da je grad reagovao na loše stanje u preduzeću, te je, pored toga što je obezbeđen jedan automobil marke „jugo“, dogovorena i donacija od 200 hiljada dinara iz gradskog budžeta za nabavku uniformi za dimničare.

- Mehanizacija i mašine su takođe devastirani, tako da su i u toj oblasti neophodne investicije – kaže gradonačelnik.

Nikola Pajić, novi direktor „Dimničara“, zahvalio se lokalnoj samoupravi na do sada upućenoj pomoći.

- Sami ste se uverili kakvi su trenutno uslovi za rad, ali ja ne bih da pričam o svojim prethodnicima, već da učinim sve što je u mojoj moći da to promenim. Mi održavamo 24 hiljade dimnjaka u gradu – zaključio je Pajić.

Izvor: Subotica.com
Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar" Poseta gradonačelnika JKP-u "Dimničar"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 46
Pregleda: 9617

Povezana vest

Povezane teme

jene maglai

jkp dimničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.