Komentara: 0
Pregleda: 2231

Odigrana revijalna utakmica između prvaka i selekcije GFL Subotica

08.06.2015. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Na terenu SC "Nikola Tesla" u nedelju je odigrana revijalna utakmica između prvaka Gradske fudbalske lige Subotica za sezonu 2014/2015 FK "Elektrovojvodina" i selekcije GFL Subotica. Pre početka utakmice dodeljeni su pehari i priznanja najboljim strelcima i prvacima pionirske, kadetske i seniorske GFL Subotica kao i pobedniku fer plej takmičenja GFL Subotica.
Odigrana revijalna utakmica između prvaka i selekcije GFL Subotica

Najbolji strelac pionirske GFL Subotica za sezonu 2014/2015 je Tikvicki Milan iz FK Dribling sa postignutih 24 gola a prvak pionirske GFL Subotica za sezonu 2014/2015 je FK Champions iz Subotice. Pehar najboljem strelcu, prvaku i medalje je uručio komesar za takmičenje kadetske i pionirske GFL Subotica Španja Ante.

Najbolji strelac kadetske GFL Subotica za sezonu 2014/2015 je Došlov Mićo iz FK Preporod sa postignutih 19 golova a prvak kadetske GFL Subotica za sezonu 2014/2015 je FK Preporod iz Novog Žednika. Pehar najboljem strelcu kadetske GFL Subotica je uručio Žarković Čedomir igrač FK Solid i najbolji strelac seniorske GFL Subotica, dok je pehar prvaku i medalje uručio komesar za takmičenje kadetske i pionirske GFL Subotica Španja Ante.

Najbolji strelac seniorske GFL Subotica za sezonu 2014/2015 je Žarković Čedomir igrač FK Solid sa postignutih 36 golova dok je pobednik fer plej takmičenja GFL Subotica za sezonu 2014/2015 FK Bikovo iz Bikova. Pehare im je uručio Vukasović Dragan, predsednik konferencije klubova GFL Subotica.

Pehar prvaku GFL Subotica FK Elektrovojvodina iz Subotice i medalju uručio je Drača Goran predsednik Gradskog fudbalskog saveza Subotica.

Elektrovojvodina - Selekcija GFL Subotica 2:6 (2:3)

Elektrovojvodina: Nikić, Mrdaković, Orlovac I., Vukmanov, Ivić (kapiten), Orlovac A., Jakšić, Ćuk, Matošić Ž., Peter, Matošić S. Igrali su još: Balać, Vojnić, Vujić, Irge, Mićić, Paunković, Veselji, Knežević, Vulikić, Pletikosić, Dobrić, Drobnjak.

Selekcija GFL:  Tonković, Borović, Marunić N., Đereg, Marunić S. (kapiten), Takač, Katić Z., Šafranj I., Žarković, Savić, Janjatović.  Igrali su još: Gabrić, Vujačić, Šafranj I., Sadojević, Buljovčić, Đuran.

Strelci: za FK Elektrovojvodina Ćuk i Matošić Ž., za selekciju GFL Žarković, Janjatović (2), Sadojević, Šafranj G. i Buljovčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2231
Povezane teme

gradska fudbalska liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.