Komentara: 0
Pregleda: 1922

Odbornički mandati SRS i dalje na ledu

21.12.2008. u 10:03h
<p>Predsednik organizacije Srpske radikalne stranke za Severnobački okrug Nikola Lalić, optužio je subotičku lokalnu samoupravu za ometanje pristupa izbornoj dokumentaciji koja im je neophodna za ostvarivanje prava na mandate u lokalnom parlamentu i formiranje odborničke grupe SRS.</p>
Odbornički mandati SRS i dalje na ledu

— Za sedam odbornika koji su se priklonili novoformiranoj stranci Tomislava Nikolića još uvek nismo došli u posed neophodne dokumentacije koja bi bila osnov za njihovu zamenu novim odbornicima iz naših redova. Pet puta smo podnosili pismeni zahtev da nam se omogući pristup takozvanoj četvrtoj knjizi u kojoj su sudski overene izjave ovih odbornika, ali se svaki put ponovio isti scenario. Službenica koja je ovlaštena za taj posao baš tog zakazanog dana odlazila je na bolovanje, a prema tvrdnjama rukovodilaca za opšte poslove niko drugi nije mogao da je zameni. Zato je Subotica ostala među poslednjim gradovima u kojem nismo još uvek došli u posede svojih mandata — rekao je Lalić na konferenciji za novinare održanoj u sredu, 17. decembra.

Konferencija je inače održana u novim stranačkim prostorijama koju.je SRS dobila na osnovu odluke Skupštine Grada.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1922
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.