Komentara: 2
Pregleda: 3574

Odbojkašice Srbije upisale drugu pobedu na Balkanijadi

06.08.2014. u 21:29h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Srbije upisale su večeras drugu pobedu u svom drugom meču na Balkanskom prvenstvu za juniorke pošto su savladale reprezentaciju Rumunije sa maksimalnih 3:0. Ovom pobedom odbojkašice Srbije učvrstile su se sa maksimalnih 6 bodova na vrhu tabele. Srbija sutra igra dva meča, protiv Bosne i Hercegovine i protiv Grčke.
Odbojkašice Srbije upisale drugu pobedu na Balkanijadi

Plavo bele su kao i juče protiv Makedonije imale slab start, zatim je usledilo buđenje tokom drugog dela seta, uz neizvesnu završnicu ipak došle do prvog seta, a naredna dva su bila skoro pa rutinska za maksimalnih 3:0 (26:24, 25:10 i 25:10) za 68 minuta igre u subotičkoj Hali sportova.

U prvom setu bolje su krenule odbojkašice Srbije, napravile vezanih nekoliko poena, a onda je usledio neobičan pad u igri koje su protivnice znalački iskoristile i rezultatski dominirale do sredine seta i prvog tehničkog tajmauta, a onda je usledilo buđenje naših odbojkašica koje su se lagano primicale, a zatim pravile razliku u svoju korist, da bi u rezultatski neizvesnoj završnici ipak došle do prvog seta, što je ispostavilo se psihološki uticalo na obe ekipe.

U druga dva seta apsolutno su dominirale odbojkašice Srbije koje su odličnom i odlučnom igrom u svim segmentima jednostavno demoralisale protivnice koje su u ova dva seta uzele ukupno 19 poena, naspram 50 koliko je osvojila Srbija.

Reprezentaciju Srbije sutra očekuju dva meča, protiv Bosne i Hercegovine (14,30 časova, pomoćni teren) i protiv Grčke od 20 časova koji će se igrati na glavnom terenu.

U prvom meču dana Bosna i Hercegovina je pobedila Makedoniju sa 3:0  (25:19, 25:19, 25:15), dok je Turska pobedila Bugarsku takođe maksimalnim rezultatom 3:0 (25:20, 25:22, 25:19). Ostaje da se odigra još meč između Grčke i Bosne i Hercegovine.

Ulaz na sve mečeve Balkanskog prvenstva je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3574

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.