Komentara: 0
Pregleda: 2825

Odbojkašice Spartaka sigurne na startu sezone

17.10.2016. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda svoje prvenstvo počeli su i odbojkaši i odbojkašice Spartaka. Posle maksimalnog pobede ekipe Igora Žakića na gostovanju u Velikom Gradištu, isto su uradile i "golubice" pod vođstvom Gorana Ilića koje su sinoć savladale Železničar sa 3:0.
Odbojkašice Spartaka sigurne na startu sezone

Na poslednja dva pripremna turnira pred početak sezone Subotičanke nisu briljirale, ali bile su spremne za prvi prvenstveni duel i da osvoje prve bodove u Superligi.

"Golubice" su prikazale kvalitetnu i sigurnu igru tokom čitavog meča i pitanje pobednika se nijednog momenta nije dovodilo u sumnju. Od prvog minuta domaće su diktirale tempo i u sva tri seta na vreme napravili bodovnu zalihu kako bi sprečile neizvesnost u završnici. Najviše uzbuđenja viđeno je sredinom drugog seta u kojem su Lajkovčanke držale korak, ali ponovo se bude Subotičanke i prave razliku koja im je još jednom donela mirnu završnicu.

U ekipi Spartaka najefikasnija je bila Jovićeva sa 20 poena, Rajlić je postigla 16, Sredić 11, Bogdanović 9, Prolić 3 i Dabić 2. Kod gošći ubdljivo najveći doprinos igri davala je Bergendorf sa 13 osvojenih poena, dok je Martinovićeva stala na 7.

Spartak NIS – Železničar 3:0 (25:17, 25:21, 25:18)

Spartak NIS: Jović 20, Čičić, Rajlić 16, Sredić 11, Ilić (libero), Vučković, Bogdanović 9, Prolić 3, Jegdić (libero), Dabić 2, Batinić, Živanović.

Železničar: Bergendorf 13, Veljković 2, Lazarević 2, Simonović, Pejović, Raković 1, Mitrović 2, Andrić 6, Kompirović, Dimić (libero), Rakić 4, Martinović 7.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2825
Povezane teme

hala sportova

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.