Komentara: 0
Pregleda: 2034

Odbojkašice Spartaka polovične na Memorijalu, danas od 13h protiv Crvene zvezde

04.10.2015. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
U Hali sportova juče je počeo četvrti po redu turnir za odbojkašice u znak sećanja na Josipa Josu Markovića, poznatog i cenjenog odbojkaškog radnika iz Subotice. Na turniru učestvuju četiri ekipe. Spartak je tokom jučerašnjeg takmičarskog dana imao polovičan uspeh.
Odbojkašice Spartaka polovične na Memorijalu, danas od 13h protiv Crvene zvezde

Turnir se igra četvrtu godinu za redom. Prvi turnir je osvojila Vizura, drugi Crvena zvezda, dok je prošlogodišnji pobednik bila ekipa Spartaka.

Na ovogodišnjem turniru pored domaćina Spartaka igraju Jedinstvo iz Stare Pazove, Crvena zvezda i Železničar iz Lajkovca. Prvog dana turnira odigrana su četiri meča, a Spartak je u dva imao polovičan uspeh. U prvom susretu Jedinstvo je slavilo sa maksimalnih 3:0, dok je u drugom duelu protiv Železničara Spartak zabeležio pobedu rezultatom 3:1.

U ostalim mečevima dana Crvena zvezda je pobedila Železničar, dok je Jedinstvo pobedilo Crvenu zvezdu pa će tako Pazovčanke poslednjeg dana turnira protiv realno najslabije ekipe učesnice imaće priliku da po pri put osvoje titulu najuspešnijeg kluba Memorijala.

Danas su na programu dve utakmice koje će odrediti konačan plasman na 4. memorijalu "Josip Josa Marković". Od 11 časova sastaju se Železničar i Jedinstvo, dok će se od 13 časova igrati meč između Spartaka i Crvena zvezde.

Po završetku poslednjeg meča očekuje se mini svečanost na kojoj će biti uručeni pehar i podeljene medalje za najbolje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2034

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

odbojka

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

josip josa marković

memorijalni turnir josip josa marković

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.