Komentara: 1
Pregleda: 6547

Odbojkašice Spartaka plasirale se među 4 najbolje ekipe Srbije

13.03.2013. u 22:24h
Izvor: Sportski žurnal
"NIS Spartak" je prvi polufinalista playoff-a Wiener Super lige. Subotičanke su slavile i u Pančevu protiv Dinama u meču četvrtfinala, pa su ekspresno obezbedile plasman među četiri najbolja tima.
Odbojkašice Spartaka plasirale se među 4 najbolje ekipe Srbije

Pančevke su održale obećanje. Izgubile su revanš susret sa Spartakom tek posle pet odigranih setova, a moglo bi se reći da su u većem delu domaće bile bolji rival. Ipak, nisu imale dovoljno nerava da izdrže do kraja i izbore majstoricu.

Kad su Subotičanke malo ko je mogao da pretpostavi da će se meč odužiti. Opuštenost gošći posle visokog vođstva Dinamovke su uspele da kazne na pravi način. Prvo su smanjile prednost, a zatim i izjednačile.

Sjajnim potezima razgalile su oko 300 ljubitelja odbojke u Pančevu i nagovestile preokret. Ipak, kada je to bilo najpotrebnije, u petom setu, Spartak je dokazao da je jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje titule.

Zbile su gošće redove, maksimalno bile koncentrisane i uspele da taj, kako mnogi kažu, rulet-set, reše u svoju korist.


Dinamo – NIS Spartak 2:3 (18:25, 23:25, 25:14, 25:17, 8:15)

DINAMO: Ašćerić 5, Sekulić 27, Bezarević 14, Sredić 15, Simić 5, Milovanović 4, Petrov (libero), Cvijović 4, Kovačić, Nićiforović, Kojić, Vladisavljev (libero). Trener: Aleksandar Vladisavljev.

NIS SPARTAK: Raonić 6, Trnić 8 , Cvetićanin 9, Helić 18, Medić 8, Oluić 13, Memišević (libero), Vujčin 1, Antanasijević, T. Matić 2, D. Matić (libero), Radakov. Trener: Damir Petković.

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 6547
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.