Komentara: 1
Pregleda: 1919

Odbojkašice Spartaka izgubile drugi meč polufinala plejofa

09.04.2016. u 21:21h
Izvor: Subotica.com
U sportskom centru "Vizura" sinoć je odigran drugi meč polufinala plejofa u kojem su se sastali Vizura i Spartak. Posle 99 minuta igre i pet setova Vizura je izjendačila rezultat u seriji na 1:1. Naredni meč igra se u ponedeljak u Subotici.
Odbojkašice Spartaka izgubile drugi meč polufinala plejofa

Brzo su povele „ajkulice” sa 2:0, međutim ono što se činilo kao lak posao izrodilo se u istinski triler. Probudile su se „golubice” i izborile za peti set, u kojem, ipak, nisu uspele da još jednom slome šampiona.

Neizvesnost u prvom setu je trajala samo nekoliko minuta, koliko su Subotičanke bile spremne da pruže otpor razjarenim „ajkulicama”. Bile su spremne Beograđanke da poprave utisak od prethodnog puta, servirale su znatno bolje i prijem je bio na nivou.

U drugom setu ista slika na parketu. Subotičanke nisu bile ni bleda senka ekipe koja je pre nekoliko dana protutnjala Tošinim bunarom.

A onda preokret. U velikom stilu je Spartak dobio treći set. Posle 10:2 za gošće, sve do kraja ovog dela igre, dominirale su golubice.

U četvrtom periodu nešto veća borba, ali konstantna inicijativa Subotičanki. Prišle su u završnici šampionke na poen zaostatka (21:20), da bi posle tajm-auta Radovana Dabića, Spartak stigao do izjednačena.

Ipak, Vizura je odigrala odlično u petom setu. Brzo je na semaforu zasijalo 4:1, a do kraja domaće nisu dozvolile gošćama da ih ugroze. Lucidni potezi Lazovićeve, doneli su šampionkama izjednačenje.

Vizura – Spartak 3:2 (25:15, 25:12, 13:25, 20:25, 15:7)

Dvorana: SC „Vizura”. Gledalaca: 150. Sudije: Vladimir Simonović (Kragujevac) i Aleksandar Petrović (Užice). Trajanje meča: 99 minuta. Rezultat u seriji: 1:1.

Vizura: Kocić 9, Lozo 13, Aleksić 7, Ranković 17, Čikiriz 13, Ćirović 5, Pušić (libero), Lazović 7, Matović 2, Vignjević 1, Miljević, Stepanović (libero). Trener: Ivan Steljić.

Spartak: Rajlić 8, Cvetićanin 14, Sredić 11, Antanasijević 3, Bogdanović 13, Oluić 9, Matić (libero), Jović 1, Dabić, Živanović, Jegdić (libero), Vučković. Trener: Radovan Dabić.

Naredni meč igra se u ponedeljak u Subotici. Polufinalna serija igra se na tri pobede, naredna dva meča se igraju u Subotici, Spartak ima brejk prednosti, u slučaju da serija ode u peti meč on će se igrati na terenu ŽOK "Vizura".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1919

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.