Komentara: 2
Pregleda: 2737

Odbojkašice Spartaka ispale iz Kupa Srbije

26.12.2013. u 22:57h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove plasirale su se u polufinale 48. Kupa Srbije, pošto su u četvrtfinalu i drugi put savladale Spartak. Ekipa Jedinstva je večeras, u dvorani “Dudova šuma”, pred oko 300 gledalaca pobedila Spartak sa 1:3, po setovima 23:25, 13:25, 25:18 i 20:25, posle 99 minuta igre.
Odbojkašice Spartaka ispale iz Kupa Srbije

ŽOK "Spartak" neće se boriti za pehar Kupa Srbije pošto je večeras poražen po drugi put za 3 dana od ekipe Jedinstva, ovaj put sa 1:3. Ovo je rezultat koji da je bio u Spartakovu korist bio bi dovoljan da Subotičanke prođu na završni turnir, ali ekipa iz Stare Pazove pokvarila im je planove i reklo bi se zasluženo se plasirale u nastavak Kup takmičenja.

U prvom setu vodila se velika borba i u neizvesnoj završnici bolje su se snašle gošće i osvojile set sa 23:25. U drugom setu dominirala je ekipa Jedinstva i relativno lako povela sa 2:0 što je stavilo dodatan pritisak na Spartak jer su Subotičanke bile u obavezi da naprave prekoret i zabeleže pobedu, ako žele da nastave u polufinale.

Treći set bio je nagoveštaj preokreta i pripao je relativno rutinski domaćoj ekipi i rezultat je smanjen na 1:2. U naredom setu kao da je ponestalo vere i snage u preokret pa je tako iako pored odličnog starta četvrtog seta protivnik je sredinom seta uhvatio priključak i u finišu iskoristio bolju igru u blagu nervozu domaćih da napravi razliku i dođe do konačnih 1:3 i veliku radost zbog plasmana u polufinale Kupa.

SPARTAK: Vukoja, Memišević (libero), Cvetičanin, Sredić, Vujčin, Antanasijević, Medić, Mitrović, T. Matić, Radakov, Oluić, D. Matić (libero).

JEDINSTVO: Brković, Vujnović, Mihajlović, Jakić, Marković, Jovanović, Djukanović (libero), Jurišić, Martinović, Đurić, Stanojević, Sakardžija.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2737
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.