Komentara: 0
Pregleda: 3464

Odbojkašice dočekuju Kolubaru, odbojkaši gostuju Partizanu

15.02.2013. u 11:16h
Izvor: RTV Yueco
Za dane vikenda očekuju se prava odbojkaška uzbuđenja kako u muškoj tako i ženskoj konkurenciji. U okviru 17.kola super lige odbojkaši Spartaka gostuju danas u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Devojke ovog vikenda igraju mečeve 16. kola super lige. Igračice Spartaka dočekuju Kolubaru iz Lazarevca. Meč se igra danas u hali sportova od 19 časova. Ulaz je besplatan.
Odbojkašice dočekuju Kolubaru, odbojkaši gostuju Partizanu

Odbojkašice dočekuju Kolubaru iz Lazarevca (Hala sportova, 19 časova)

Bez obzira što su gošće na osmom mestu na tabeli po rečima igračica Spartaka one u svaki meč ulaze podjednako kako bi odigrale u svom ritmu i očekuju povoljan rezultat po njih. U prvom delu prvenstva, na gostovanju u Lazarevcu odbojkašice Spartaka slavile su posle velike borbe i pet setova. Po rečima odbojkašica biće lakše igrati pred domaćom publikom. Do kraja prvenstva i početka plej ofa ostalo je da se odigra još tri kola, a odbojkašice Spartaka trenutno zauzimaju drugu poziciju sa 37 osvojenih bodova.

Odbojkaši u gostima kod beogradskog Partizana

Posle pobede nad Vojvodinom u prošlom kolu igrači Gorana Ilića svesni su koliko im današnja utakmica znači kako nebi došli u situaciju da igraju baraž za ostanak u društvu najboljih. Posle odigranih 16. kola igrači Spartaka trenutno su osmi na tabeli sa 20 bodova, dok su odbojkaši Partizana na šestom sa bodom više od subotičkih igrača. U ostalim utakmicama ovog kola sastaju se u Kraljevu Ribnica dočekuje Mladi Radnik u Kladovu domaća ekipa Đerdapa dočekuje sastav Vojvodine.Spartak iz Ljiga putuje u Kragujevac gde se sastaje sa ekipom Radničkog dok će prvoplasirani tim na tabeli Crvena Zvezda gostovati Železničaru.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3464
Povezane teme

hala sportova

odbojka

ženska odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.