Komentara: 0
Pregleda: 1448

Odbojkaši Spartaka u finalu Kupa Vojvodine

29.09.2015. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
Tokom vikenda odigrani su polufinalni mečevi Kupa Vojvodine u kojima su Spartak i Borac bili uspešniji od sojih protivnika i zakazali duel za subotu. MOK "Spartak" brani titulu osvajača najmasovnijeg takmičenja za region Vojvodine.
Odbojkaši Spartaka u finalu Kupa Vojvodine

Odbojkaši Spartaka bez većih problema prošli su do finala pobedivši u Futogu istoimenu ekipu sa ubedljivih 0:3, po setovima  16:25, 10:25, 16:25. Dan kasnije prvoligaš Borac iz Pančeva je savladao Novi Sad na njegovom terenu i pridružio se subotičkim plavo-belima u finalu koje se igra u subotu u Pančevu.

Seniorska ekipa MOK "Spartak" brani titulu pobednika Kupa Vojvodine za sezonu 2015/16 i pokušaće da odbrani trofej i tako dođe do prve osovosezonske titule, prvog većeg uspeha.

MOK "Spartak" drugu sezonu za redom takmiči u Prvoj ligi Srbije, a svoj prvi meč u novoj sezoni odigraće 17. oktobra na gostovanju u Požarevcu ekipi Mladog radnika. Prethodnu sezonu Spartak je završio na 5. poziciji sa 43 osvojena boda, 10 odnosno 9 manje od ekipa Niša i Klek Srbijašuma koji su se preselili u Superligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1448
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.