Komentara: 3
Pregleda: 1887

Odbojkaši Spartaka u četvrtfinalu Kupa Srbije

28.11.2012. u 14:06h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkaši Spartaka lakše nego što se očekivalo plasirali su se u narednu rudnu Kupa Srbije.Na domaćem terenu savladali su ekipu Železničara rezultatom 3:0, po setovima (25:22, 25:15, 25:18).
Odbojkaši Spartaka u četvrtfinalu Kupa Srbije

Gosti su dobro otvorili meč, imali u jednom momentu prednost od šest poena ali su odbojkaši Spartaka uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist 18:17 i do kraja održe tu prednost. Nastavili su domaći odbojkaši u istom ritmu i u drugom setu, napravili razliku koja se konstantno povećavala i u jednom momentu iznosila devet poena razlike.

Goran Ilić šansu je pružio mladom Milanu Pualiću.Treći set bio je malo neizvesniji jer su beograđani uspeli da stignu rezultat, ali to je sve što su gosti uspeli da urade u trećem setu.

Do kraja lako su subotički odbojkaši održavali prednost da bi set završili u svoju korist rezultatom 25:18 za konačnih 3:0.

Ovom pobedom odbojkaši Spartaka plasirali su se među osam najboljih ekipa u Kupu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1887
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ok spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.