Komentara: 0
Pregleda: 1484

Odbojkaši Spartaka trijumfovali u Starčevu (1:3)

02.11.2015. u 11:42h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka upisali su sinoć i drugu pobedu u novoj sezoni te se tako nalaze na poziciji broj 5 sa 6 bodova, tri manje od Mladog Radnika i Jedinstva. U 3. kolu Prve lige plavo-beli iz Subotice bili su bolji od Borca u Starčevu rezultatom 1:3, po setovima: 25:17, 23:25, 18:25 i 21:25.
Odbojkaši Spartaka trijumfovali u Starčevu (1:3)

Borac je poveo, ali je u nastavku meča ostao bez "goriva", što su odlični gosti umeli da iskoriste i zasluženo odnesu ceo plen iz naselja koje se nalazi na teritoriji Pančeva.

U neizvesnom drugom setu Spartak je za nijansu bio bolji, dok je treći set u većem delu protekao u rezultatskom egalu, sve do rezultata 17:17 kada je Spartak serijom od 7 uzastopnih poena došao do nedostižne prednosti i osvajanja trećeg seta. Ispostavilo se da je to bio ključan momenat, pošto su domaći posle toga pali u igri, pa je Spartak bez većih problema osvojio i četvrti set za konačnih 1:3.

Ove dve ekipe su pre nekoliko nedelja igrale finale Kupa Vojvodine, a i u tom meču uspešniji je bio tim iz Subotice.

Posle poraza na premijeri sezone ekipa Igora Žakića ostvarila je dve pobede i pokazuje da im je forma u uzlaznoj putanji. U narednom kolu Spartak ponovo gostuje, ovaj put u Beogradu ekipi Železničara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1484
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.