Komentara: 0
Pregleda: 2039
Foto

Odbojkaši Spartaka savladali Topličke vitezove (3:0)

18.03.2017. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
Subotičani su posle još jedne uverljive pobede ponovo na kratko zaseli na čelu prvoligaškog karavana. Do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je da se odigraju još tri kola. U narednom Spartak gostuje u Starčevu.
Odbojkaši Spartaka savladali Topličke vitezove (3:0)

U prvom meču 19. kola Prve lige za odbojkaše Spartak je dočekao i maksimalnim rezultatom savladao Topličke vitezove, nastavivši tako pritisak na Mladi radnik koji trenutno "beži" Subotičanima za jedan set, pod pretpostavkom da će Požarevljani danas lako izaći na kraj sa Železničarom.

Duel drugoplasirane i poslednjeplasirane ekipe nije obećavao bilo kakvu rezultatsku neizvesnost, samo je bilo pitanje da li će Subotičani ovaj meč doživeti kao malo jači trening ili takmičarski meč.

U sva tri seta ekipa Igora Žakića bila je i više nego ubedljiva i bez većih problema upisala novu maksimalnu pobedu, a priliku da zabeleže nove minute, ovaj put znatno ranije, imali su mlađi igrači koji su tu priliku i iskoristili na najbolji način.

Odbojkaši Spartaka savladali Topličke vitezove (3:0)

Spartak – Toplički vitezovi 3:0 (25:13, 25:18, 25:19)

Spartak: Đurđević 2, Jungić 10, Peić (libero), Medan 1, Pavlović 1, Konkolj 2, Kecman 11, Kristaj 3, Milović (libero), Ljuboja 4, Tumbas 9, Lozić 10.

U narednom kolu Spartak gostuje trećeplasiranom Borcu u Starčevu.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi Odbojka (M): Spartak - Toplički vitezovi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2039
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.