Komentara: 0
Pregleda: 2349

Odbojkaši Spartaka lako izašli na kraj sa Jagodinom

11.02.2017. u 14:37h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartak asu u 14. kolu Prve lige Srbije ugostili i savladali ekipu Jagodine sa maksimalnih 3:0. U narednom kolu sledi put u Prijepolje, a onda dolazi lider Prve lige.
Odbojkaši Spartaka lako izašli na kraj sa Jagodinom

Ekipa Igora Žakića bila je ubedljiva u sva tri seta, uz atraktivnu igru i maksimalnu koncentraciju od prvog do poslednjeg poena ostvarena je dvanaesta pobeda iz 14 susreta, čime su Subotičani nastavili poteru za prvoplasiranim Mladim radnikom i mestom koje vodi direktno u Superligu, rang takmičenja koji su "golubovi" svojim igrama itekako zaslužili.

Spartak - Jagodina 3:0 (25:11, 25:18, 25:15). 

U narednom kolu sledi put u Prijepolje na duel sa FAP Livnicom, pretposlednjom ekipom lige. Do kraja sezone, odnosno ligaškog dela ostalo je da se odigra još 8 kola, a Spartak je na odličnom putu da i ove godine, drugu godinu za redom, minimalno obezbedi baraž za popunu Superlige, ali nije nerealno i direktan plasman u slučaju da se ostvari povoljan bilans protiv Mladog radnika, koji za dve nedelje dolazi u Suboticu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2349
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.