Komentara: 1
Pregleda: 2870

Odbojkaši Spartaka drugi deo sezone započeli pobedom

10.01.2014. u 22:01h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkaši Spartaka pobedom su ušli u drugi deo sezone pošto su večeras pobedili ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:1, po setovima 21:25, 25:18, 25:18 i 25:17. Ovo je tek treća Spartakova pobeda u 11 odigranih kola, ali večeras je pobeđen protivnik iz gornjeg dela tabele najelitnije odbojkaške lige u Srbiji i ako je suditi po ovom otvaranju, odbojkaši Spartaka odlično su iskoristili malu pauzu, osvežili se i pripremili za nove izazove.
Odbojkaši Spartaka drugi deo sezone započeli pobedom

Iznenađenje u Subotici. Spartak je osvojio sva tri boda protiv favorizovanog Radničkog, koja će im mnogo značiti u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Sjajno se ekipa Aleksandra Petrovića spremila za prvi meč u 2014. godini, iskoristila je sve slabosti u gostujućem sastavu i sasvim zasluženo stigli do treće pobede u Viner štetiše Super ligi.

A počelo je dobro po Radnički. Gosti su već do prvog tehničkog tajm-auta imali četiri poena viška (8:4), istu razliku su zadržali na drugom predahu (12:8), a potom je i uvećali u završnici (21:16). Nedugo potom su i poveli – 25:21.

Malo ko je tada pomišljao da će gosti načiniti potpuni preokret. Ali, to se dogodilo, na oduševljenje domaćih navijača u hali „Dudova šuma”. Spartak je predvođen Janjićem, Crnjanskim, Mutapčijom i Kecmanon zaigrao sjajno.

Rezultat u drugom setu se kretao gotovo identično kao u prvom, samo što je ovoga puta prednost bila na strani Subotičana, koji su lako došli do izjednačenja – 25:18. U trećem setu Radnički je samo uspeo da povede sa 8:4, ali je potom usledila sjajna serija Spartaka.

Spartak je već na drugom tehničkom tajm-autu imali čak četiri poena viška (16:12). Kragujevčani nisu imali snage za povratak, pa su golubovi uspeli da povedu – 25:18.

U četvrtom periodu je Spartak igrao možda i najbolju odbojku od početka sezone. Poveo je Spartak sa 8:5, na drugom tehničkom tajm-autu već su imali sedam poena viška (16:9). Ubrzo su i završili meč osvojivši sva tri boda – 25:17.

Spartak – Radnički 3:1
(21:25, 25:178, 25:18, 25:17)

Hala: „Dudova šuma”. Gledalaca: 200. Sudije: Boris Kolarević i Zoran Radovanović. Trajanje meča: 100 minuta.

SPARTAK: Kujundžić, Crnjanski 15 Jungić, Vidakov (libero), Janjić 18, Elezović 1, Konkolj (libero), Mutapčija 13, Kecman 13, Medić, S. Ilić 5, Stefanović. Trener: Aleksandar Petrović.

RADNIČKI: Ćirović 14, Premović 4, Jovanović 3, Protić, Perović, Vulović 15, Stevanović 1, M. Ilić, U. Ilić 8, Maksimović 8, Blagojević 4, Pantelić (libero). Trener: Dejan Matić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG Odbojka (M): Spartak - Radnički KG
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2870
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.