Komentara: 0
Pregleda: 1179

Odbojkaši podržali kampanju protiv nasilja nad ženama, večeras protiv Ribnice daju podršku nežnijem polu

06.12.2019. u 17:21h
Izvor: Subotica.com
Večeras se u Hali sportova igra meč 10. kola Superlige za odbojkaše u kojem Spartak dočekuje Ribnicu. Ovom prilikom obe ekipe će dati podršku nacionalnoj kampanji prevencije nasilja nad ženama.
Odbojkaši podržali kampanju protiv nasilja nad ženama, večeras protiv Ribnice daju podršku nežnijem polu

Ekipa Igora Žakića večeras od 19 časova bije novu bitku za bodove, ali današnji sportski okršaj biće specifičan po tome što će obe ekipe izaći u majicama u kojima se jasno poručuju da je nasilje nad ženama neprihvatljivo. U pitanju je nacionalna kampanja koju je inicirala Vlada Republike Srbije, a podržali Odbojkaški savez Srbije i kompanija "Mozzart".

Kampanja "Stop nasilju nad ženama" je društveno odgovorna kampanja koja ima za cilj da skrene pažnju na problem sa kojim se suočava nežniji pol, pretežno u partnerskim odnosima.

Odbojkaški klub "Spartak" je bez razmišljanja podržao akciju i tim povodom će, zajedno sa večerašnjim protivnicima, pred meč izaći sa majicama koje nose simboličnu poruku, u kontekstu ove akcije.

Iz MOK "Spartak" poručuju da će ovim gestom igrači i treneri oba tima dati svoj skroman doprinos i podršku akciji "Stop nasilju nad ženama".

Susret počinje u 19 časova, a nešto ranije ekipe će poslati jasnu poruku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1179
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.