Komentara: 0
Pregleda: 2553

Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju prvenstva

16.01.2017. u 15:32h
Izvor: Subotica.com
Utakmicama 11. kola nastavlja se takmičenje u Superligi za žene. Prvi takmičarski meč u 2017. godini "golubice" će odigrati pred svojom publikom u utorak od 19 časova, a protivnik je ekipa TENT-a. Odbojkaši igraju u petak.
Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju prvenstva

Subotičanke su u 10 kola ostvarile samo dve pobede, vezale čak sedam poraza i trenutno se nalaze na osmoj poziciji na tabeli sa istim brojem pobeda koliko i pretposlednji MD Zrenjanin i kako stvari stoje biće ovo teška borba za opstanak u eliti.

"Golubice" su redovan član Superlige od sezone 2008/09 i godinama unazad su se borile za trofej šampiona Srbije. Nikada im do sada nije to uspelo, zasigurno neće ni ove godine jer za trenutno četvrtoplasiranom ekipom zaostaju čak 14 poena. Subotičanke su iz kola u kolo bivale sve slabije, nekoliko važnih šrafova je napustilo ekipu i danas ju čine pretežno mlađe devojke koje se izuzetno teško nose u superligaškom društvu.

U Suboticu u utorak (19h) dolazi drugoplasirani TENT. Biće to težak ispit za mlade Subotičanke. Već u subotu dame očekuje novi takmičarski meč i gostovanje poslednjoj ekipi Superlige, Jedinstvu u Užicu. Biće to prilika da ekipa Damira Petkovića konačno prekine ovu seriju, ako se pre toga eventualno ne desi veliko iznenađenje i TENT "padne" u Subotici.

Dok dame svoj meč 11. kola igraju sutra, muška ekipa će 2017. godinu otvoriti takođe kući, u petak od 19 časova, kada će u Subotici u okviru 10. kola gostovati Železničar iz Beograda. Ekipa Igora Žakića trenutno drži poziciju broj dva na tabeli Prve lige Srbije, sa tri boda manje od Mladog radnika koji ove godine ne zna za poraz.

Ulaz na sve mečeve koje naši klubovi igraju u Hali sportova je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2553

Povezana vest

Povezana dešavanja

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.