Komentara: 2
Pregleda: 1856

Odbojka (Ž): Spartak promenio trenera

18.01.2024. u 09:41h
Izvor: Sportski žurnal
U pauzi između dva dela Superlige Srbije u timu Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak" došlo je do promena u stručnom štabu.
Odbojka (Ž): Spartak promenio trenera

Kako ističe Dragan Vidaković, predsednik "golubica", Branislav Moro više nije trener Spartaka. Sa njim je sporazumno raskinuta saradnja, a novi trener koji će sesti na klupu superligaša sa severa Bačke biće Dejan Desnica.

Sezonu je u Subotici počeo Saša Nedeljković, njega je potom na kratko zamenio Damir Petković, pomoćni trener, zatim je angažovan Branislav Moro, dok će sada Desnica pokušati da usmeri ekipu Spartaka ka mestu koje je u skladu sa ambicijama subotičkog tima.

U Subotici je došlo i do promena u igračkom kadru, sporazumno je raskinuta saradnja sa Tijanom Milojević, koja je bila prvi libero "golubica", dok se nezvanično najavljuje pojačanje iz inostranstva.

Kako će uvodni mečevi Spartaka biti odloženi zbog obaveza Elene Baić, Dragane Korolije i Lare Žigić u juniorskoj reprezentaciji Srbije, tim sa severa Bačke dobiće dodatni prostor za uigravanje.

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 3 meseca i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1856
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.