Komentara: 3
Pregleda: 1015

Odbojka (Ž): Spartak poražen u Lajkovcu

21.01.2019. u 14:38h
Izvor: Subotica.com
U 17. kolu Superlige za žene u Lajkovcu Železničar je dočekao i savladao Spartak. Subotičanke su tako vezale treći poraz, a već u narednom kolu dočekuju lidera elite - Crvenu zvezdu.
Odbojka (Ž): Spartak poražen u Lajkovcu

Lajkovčanke su u dosadašnjem toku sezone imale mnogo više uspeha od Spartaka, pa i otuda imaju i bolji položaj na tabeli. Epitet favorita su i opravdale u meču 17. kola protiv Spartaka, iako je ovaj meč bio sve samo ne neizvestan. 

U prvom setu vodila se velika borba ali domaće su ipak uspele da ga reše u svoju korist. Slično se nastavilo i u narednom setu, s tim da je rasplet bio u korist Spartaka. Subotičanke su videle svoju šansu i pokšavale su ali Lajkovčanke su ipak bile konstantnije i kontrolisale nastvak meča. U četvrtom, ispostavilo se odlučujućem setu, "golubice" više nisu imale snage da se odupru raspoloženim Lajkovčankama.

Železničar - Spartak 3:1 (25-20, 23-25, 25-19, 25-16)

Železničar: Spasenić, Grujičić, Lazarević, Vasileva, Stanimirović, Ktlešić, Ranković, Gajić (3 bl), Savić (3 bl), Mladenović, Tošić, Oluić, Lukić

Spartak: Robins 1, Trnić 14, Marić 6 (5 bl), Ilić 1, Batinić 8 (1 bl), Drčić, Mađarević, Rajlić 15 (2 bl), Momković, Filiović, Živanović 6 (2 bl).

U narednom kolu u Suboticu dolazi lider superligaškog karavana, beogradska Crvena zvezda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1015
Povezane teme

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.