Komentara: 4
Pregleda: 1590
Video
Foto

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Jedinstva (0:3)

10.02.2018. u 23:25h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su u prvom meču 16. kola Superlige u kojem su dočekale Jedinstvo iz Stare Pazove. Gošće su pokazale veću želju za pobedom i istu ostvarili maksimalnim rezultatom.
Odbojka (Ž): Spartak poražen od Jedinstva (0:3)

Subotičanke su bile u velikom naletu i sa nestrpljenjem su očekivale duel sa Jedinstvom, sa ekipom koju u Superligi nisu savladale devet susreta u nizu, u nadi da će se taj niz prekinuti, ali Jedinstvo je još jednom bilo uspešno, a "golubice" su tako praktično i izgubile svaku šansu da budu četvrte, iako im to praktično i ne znači ništa s obzirom da je izvesno da će se u četvrtfinalu plejofa sastati upravo ove dve ekipe.

Igru kojoj smo se nadali Subotičanke su pokazale samo u prvoj polovini prvog seta, odnosno u drugoj polovini trećeg, ispostavilo se odlučujućeg seta.

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Jedinstva (0:3)

Bez mnogo energije, dekoncentrisane u prijemu, suviše predvidive u napadu - "golubice" su prilično olako dozvolile Pazovčankama da zabeleže pobedu, iako bez nekog rezultatskog značaja, ali svakako malo poljuljaju domaću ekipu i upozore da prava na ovakva opuštanja  više nemaju, jer praktično u plejofu, za par nedelja - isti protivnik, ali ovaj put viši i značajniji cilj, polufinale nacionalnog prevenstva i prilika da se Subotičanke još jednom umeštaju za borbu oko trofeja šampiona Srbije.

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Jedinstva (0:3)

U narednom kolu Spartak gostuje Dinamu, a zatim u poslednjem kolu ligaškog dela dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1590
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.