Komentara: 1
Pregleda: 989

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Dinama (0:3)

18.02.2018. u 18:38h
Izvor: Subotica.com
Posle četiri vezane pobede odbojkašice Spartaka nanizale su dva poraza, na kolo do kraja. "Golubice" su sinoć poražene od Dinama u Pančevu sa maksimalnih 3:0.
Odbojka (Ž): Spartak poražen od Dinama (0:3)

Subotičanke nisu imale imperativ pobede, neće ga imati ni u poslednjem meču ligaškog dela, ali ipak očekivao se malo borbeniji susret, pa i pobeda bolje plasirane ekipe, međutim to se nije desilo, Dinamo je zasluženo slavio.

Neizvesnost u prvom setu bila je na pola ove deonice, nakon čega su se Pančevljanke počele polako odlepljivati, a Subotičanke nisu imale spreman odgovor. Lagano i rutinski DInamo je poveo sa 1:0.

Drugi set bio je praktično preslikana priča prvog, gledajući rezultatski tok, s tim da se malo zakuvalo u završnici, ali i u ovom setu domaće su se bolje snašle te povele sa 2:0.

Poslednji set meča bio je prošaran oscilacijama na obe strane. Ekipe su se smenjivale u vođstvu i to posle više serija, ali posle 18:16 za Dinamo više nije bilo povratka za Spartak. Subotičanke su izgubile narednih sedam poena i tako praktično predale meč bez većeg otpora.

Dinamo - Spartak 3:0 (25:22, 25:23, 25:16)

U redovima Spartaka Prolić i Rajlić su osvojile po 10 poena, Jović i Živanović su stala na 8, Vuković je dodala 4, a Batinić 2 poena. Najefikasnija, i to najubedljivije, i redovima domaćih bila je Pavlović sa 19 poena, a sve ostale igračice bile su jednocifrene.

Porazom od Dinama "golubice" nisu izgubile petu poziciju, do male rokade došlo je u samom vrhu gde je Crvena zvezda pretekla Železničar, za poziciju broj 2. U poslednjem kolu pred plejof Subotičanke će dočekati Crvenu zvezdu i pokušati da se revanširaju za poraz u 9. kolu, kada su izgubile sa 3:0.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 989
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.