Komentara: 0
Pregleda: 664

Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Kleka, završio sezonu na 10. mestu

25.03.2024. u 08:54h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka savladale su u petak, u okviru 22. kola Superlige, pred svojom publikom, ekipu Kleka sa maksimalnih 3-0. Ovo je bio poslednji meč u sezoni 2023/24, koju "golubice" završavaju na 10. poziciji.
Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Kleka, završio sezonu na 10. mestu

Iako je Klek važio za autsajdera kao poslednja ekipa na tabeli, tim bez pobede u 13 mečeva u nizu, domaće tokom sezone nisu mnogo bile impresivnije, uglavnom su se nadale bodovima protiv ekipa iz donjeg dela tabele. Na papiru u prednosti, ali što je najbitnije na terenu potvrđeno - pobeda od 3-0 za manje od sat vremena, po setovima 25/12 25/15 25/14, za kraj sezone.

Gošće su tokom sva tri seta prikazale loš prijem i napad, pa epilog meča nije mogao ni biti bolji za njih. Spartak je dominirao u svim segmentima, pobeda je zasluženo uknjižena.

U redovima Spartaka dominirala je Korolija sa 19 poena, Klisura je dodala 13, dok su ostale devojke bile mnogo skromnije u poneterskom učinku - Jeković i Jaramazović po 7, Baić 5, Džaković 3, Elizarova 2.

Odbojkašice Spartaka obezbedile su opstanak u Superligi, sezonu su završile na 10. mestu sa 6 pobeda i 16poraz. U plejof i borbu za titulu odlaze prvoplasirano Jedinstvo, zatim TENT, Železničar, Crvena zvezda, Ub, Srem, Partizan i Omladinac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 664
Povezane teme

odbojka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.