Komentara: 0
Pregleda: 1255

Odbojka (Ž): Spartak dočekuje Partizan u subotu

19.10.2018. u 16:04h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su na redu mečevi 5. kola Superlige u muškoj i ženskoj konkurenciji. "Golubice" će u subotu od 19 časova dočekati Partizan.
Odbojka (Ž): Spartak dočekuje Partizan u subotu

Odbojkašice Spartaka prvu pobedu u sezoni ostvarile su u prošlom, četvrtom, vanrednom kolu, savladavši Dinamo u Pančevu. Već u subotu "golubice" očekuje novi takmičarski izazov, a u Suboticu dolazi Partizan, ekipa koja je nedavno okusila gorčinu poraza protiv Spartaka, u pripremnom meču, na Memorijalnom turniru "Josip Joso Marković", odigranom pre nešto više od mesec dana.

Od tada obe ekipe su imale određene promene, zajedničko im je da su imale loš start sezone, začinjen porazima i bledim igrama. S obzirom da se u oba tabora stanje popravlja, što su nagovestile pobede u poslednjem kolu, može se očekivati da će i Spartak i Partizan pokušati u njihovom direktnom okršaju da nastave uspešan niz.

Susret u kojem Spartak dočekuje Partizan igra se u subotu od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1255

Povezana vest

Povezane teme

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.