Komentara: 2
Pregleda: 2310

Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Partizana

22.10.2018. u 17:50h
Izvor: TV Subotica
Odbojkašice Spartaka savladale su Partizan rezultatom 3-0, u meču 5. kola Superlige odigranom u Hali sportova u subotu.
Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Partizana

Plavo bele popravljaju formu iz utakmice u utakmicu pa je posle vezanih poraza na početku šampionata stigla druga uzastopna pobeda, prva pred domaćom publikom u tekućoj sezoni.

Spartak je poenom Katarine Jović stekao pet poena prednosti na tehničkom tajmu. Domaće su kontrolisale prvi set i novom serijom koju je započela Robins-Hardy a završila Marićeva as servisom slomile otpor protivnika. Jovićeva je donela set loptu a posle servis greške Drobnjakove Spartak je stigao do 25-18. Spartak je nastavio sigurno početkom drugog seta kada su odlično blokirale Milica Živanović i Milana Rajlić. 

Nakon pauze se razigrala Barbara Batinić a domaće stigle do prednosti od šest poena. Odbojkašice Partizana su popravile prijem i organizaciju napada, zaigrale bolje u i izjednačile pri kraju seta. Usledio je uspešan blok za prvu set loptu crno-belih. Ponovo su Milana Rajlić i Barbara Batinić preokrenule da bi se posle greške Kubure i 27-25 radovale domaće koje su imale 2-0 po setovima.

Odbojkašice Partizana su više od pola trećeg seta bile bolji protivnik i čuvale prednost sve do rezultata 15-16. Usledio je uspešan blok Milice Živanović i pa potom i poen posle prvog tempa za 18-17. Posle uspešne kontre koju je Batinićeva pretvorila u poen i novog asa Jovićeve Spartak je stvorio nedostižnu prednost. Drugu set loptu iskoristila je tehničar domaćih Robins-Hardy koja je efektnim potezom postavila 25-21 i zaslužila aplauze subotičke publike.

Odbojkašice Spartaka su trenutno pete na tabeli i u narednom kolu dočekuju Klek MD iz Zrenjanina ekipu koja je prethodne nedelje zabeležila prvu pobedu u šampionatu i trenutno je na 7. mestu.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2310

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.