Komentara: 1
Pregleda: 1123

Odbojka (Ž) "Golubice" sa dva poraza na startu mini-lige

10.02.2019. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Posle poraza od Crvene zvezde u Beogradu, usledio je još jedan poraz Spartaka bez osvojenog seta, ovaj put pred svojom publikom, u duelu protiv Železničara iz Lajkovca.
Odbojka (Ž) "Golubice" sa dva poraza na startu mini-lige

Spartak i Železničar su u prvom delu Superlige ostvarili po pobedu pred svojim navijačima, očekivalo se da će se takav trend nastaviti i u mini-ligi, međutim Lajkovčanke su ovaj put odlučile da ne odu praznih šaka iz Subotice, te su sa ubedljiv 3-0 slavile na severu Bačke, po setovima 16:25, 18:25 i 17:25.

"Golubice" su praktično u poslendjem kolu osigurale učešće u mini-ligi ekipa iz gornjeg dela tabele i predstoji im težak put da se nađu među četiri ekipe koje će se kroz plejof boriti za titulu šampiona Srbije.

Gledajući zbirno sa prenesenim bodovima, Subotičanke su trenutno poslednje, sa 24 boda, 7 manje od TENT-a, a čak 22 manje od lidera Jedinstva iz Stare Pazove. Mini liga se igra po dvokružnom sistemu, igra se 10 kola.

U narednom kolu Spartak će gostovati lideru Jedinstvu u Staroj Pazovi, nemaju breme favorita i mogu da odigraju rasterećeno, pa tako probaju da iznenade i pronađu bodove gde ih nisu očekivali.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1123
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.