Komentara: 0
Pregleda: 1935

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Vojvodinu

11.10.2019. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Nakon poraza na startu Superlige od Ribnice u Kraljevu, Subotičani žele pred svojim navijačima da ostave bolji utisak i pobedom nad Vojvodinom najave seriju pobeda. Meč se igra večeras od 19 časova u Hali sportova.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje Vojvodinu

Da neće biti lak protivnik Novosađani su pokazali u svom prvom meču kada su silovito pred svojom publikom napali Crvenu zvezdu i savladali je ubedljivo sa 3-0.

Spartak ima bogatu istoriju duela sa novosadskim crveno-belima, ali ljubitelji odbojke u Subotici pamte i poslednji njihov susret krajem marta u Subotici, u okviru plejofa, kada je Spartak odličnom igrom pobedio sa 3:1, ali i suret par meseci pre kada je Spartak slavio u Novom Sadu.

Tradicija pobeda jeste na strani Novosađana, ali Spartak tradicionalno odlično igra pred svojom publikom i sigurno neće biti problema sa motivom za mlade igrače subotičkog superligaša.

Poziv za sve ljubitelje odbojke da još jednom budu vetar u leđa "golubovima", da pokušaju ponovo da prelete favorizovanu Vojvodinu i tim podvigom najave seriju dobrih rezultata koji će im ojačati krila za nove izazove.

Meč u Hali sportova igra se u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1935

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.