Komentara: 0
Pregleda: 1169

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo, utakmica ima humanitarni karakter

28.12.2018. u 14:41h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem ovogodišnjem kolu Superlige odbojkaši Spartaka večeras će dočekati ekipu Jedinstva iz Stare Pazove. Posle tri pobede u nizu "golubovi" će pokušati da nastave sjajan niz.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo, utakmica ima humanitarni karakter

Posle tri uzastopne pobede, Subotičani žele trijumfom da se oproste od svojih navijača i da učvrste plasman na trećoj poziciji na tabeli Superlige, pa se nadaju da će i na domaćem parketu biti uspešni protiv rivala, koji ih je, istina, eliminisao iz Kupa Srbije, ali od kojeg su izabranici trenera Igora Žakića, pre dva meseca, bili bolji sa 3:1 u prvenstvenom duelu koji je odigran na "vrućem parketu" u Staroj Pazovi.

Večerašnji duel između Spartaka i Jedinstva, koja će se odigrati u Hali sportova, počeće u 19 časova i imaće humanitarni karakter. Iako se za taj duel neće naplaćivati ulaznice, pozivaju se posetioci da svako, u skladu sa mogućnostima, donesu neke slatkiše koje će odbojkaši Spartaka uoči novogodišnjih praznika pokloniti deci u Kolevci.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1169
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.