Komentara: 0
Pregleda: 1131

Odbojka: Spartak u seriji od tri pobede, sinoć savladan Partizan

20.01.2021. u 09:59h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka odlično su počeli 2021. godinu. U zaostalom meču 6. kola "golubovi" su sinoć dočekali i savladali Partizan rezultatom 3-1, što je treća pobeda u nizu. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Vojvodine.
Odbojka: Spartak u seriji od tri pobede, sinoć savladan Partizan

Beograđani su poveli posle teškog i rezultatski neizvesnog seta, ali istom merom su uzvratili domaći, i uz punu koncentraciju ne samo preokrenuli nego i na najkraći način došli do pobede. Subotičani su slavili rezultatom 3-1, po setovima 22-25, 25-20, 25-21 i 25-19.

U ekipi Spartaka najefikasnij je bio Nikolić sa osvojenih 26 poena, Pavlović i Kovač su upisali po 14, Tumbas i Jungić po 10, dok je Rikardo dodao još 9.

Posle 12 odigranih kola Spartak je došao na poziciju broj 4 sa ostvarenih 7 pobeda, tri u ovoj godini. Lider je idalje Vojvodina sa 10 pobeda, odmah iza nje Ribnica sa pobedom manje, dok Radnički iz Kragujevca Spartaku "beži" za jedanu pobedu.

U narednom kolu, u petak, Spartak će dočekati šampiona Vojvodinu. Biće to prilika da se "golubovi" prikažu u boljem svetlu u odnosu na dvomeč od pre mesec dana kada su novosadađani izbacili našu ekipu u borbi za trofej najmasovnijeg klupskog takmičenja.

Zbog epidemioloških mera i dalje nije dozvoljeno prisustvo publike na odbojkaškim mečevima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1131
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.