Komentara: 0
Pregleda: 1105

Odbojka: Spartak u četvrtfinalu Kupa Srbije posle pobede nad Banatom

21.10.2020. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka bili su sigurni u meču osmine finala nacionalnog Kupa i zasluženo izborili prolaz među osam najboljih ekipa najmasovnije klupskog takmičenja. Subotičani su sinoć na svom terenu savladali Banat iz Vršca rezultatom 3-0.
Odbojka: Spartak u četvrtfinalu Kupa Srbije posle pobede nad Banatom

Osokoljeni posle dve vezane pobede u Superligi, pogotovo posle pobede nad Nišom u subotu, izabranici Igora Žakića nastavili su u istom ritmu i u brobi za trofej Kupa Srbije. Nisu "golubovi" dozvolili opuštanje, nisu potcenili protivnika, zaigrali su onako kako oni znaju i iznenađenja nije bilo.

Da gosti iz Vršca nisu u Suboticu došli sa belom zastavom pokazali su u uvodnim minutama prvog seta, kada su, vrlo motivisani, pokušali da nametnu svoju igru, ali nisu dugo morali da čekaju na odgovor  domaćina. Banat se u prvom setu držao samo do sredine seta, a onda je usledio jak finiš "golubova" za 24-19 i 1:0 u setovima.

Odbojka: Spartak u četvrtfinalu Kupa Srbije posle pobede nad BanatomPočetak drugog seta protekao je u boljoj energiji domaće ekipe koja je bila odlučna da preuzme totalnu kontrolu nad mečom i da uz minimalno potrošnje privede susret kraju. Subotičani su i drugi set dobili sigurno, neizvesnost je i ovom prilikom izostala.

Potvrda dobrog meča stigla je u trećem setu, iako je Banat u više navrata "pokazivao zube", pritisak su "golubovi" lako rešavali, lagano koračali do željnog cilja i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije.

Odbojka: Spartak u četvrtfinalu Kupa Srbije posle pobede nad BanatomSpartak - Banat 3:0 (25-19, 25-20, 25-18)

Spartak: Milović, Marković 4, Jungić 14, Tomčić, Peić, Seizović 6, Nestorović 1, Nikolić 13, Rikardo, Dulić 3, Tumbas 9, Pavlović 14, Medurić.

Banat: Borovićanin 9, Pavlović 2, Jovanić, Zarić 7, Mladenovcić 2, Markov 5, Medić 2, Rajković 14, Savin.

Već u petak Spartak će gostovati Crvenoj zvezdi, u okviru 7. kola Superlige.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1105

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.