Komentara: 0
Pregleda: 906

Odbojka: Spartak u četvrtak dočekuje Radnički

14.02.2018. u 15:19h
Izvor: Subotica.com
Muški odbojkaški klub "Spartak" u četvrtak od 19 časova dočekuje Radnički iz Kragujevca. Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još dva kola, "golubovi" za sada dobro drže 3. mesto pred plejof.
Odbojka: Spartak u četvrtak dočekuje Radnički

U 17. kolu Superlige Spartak će u četvrtak ugostiti Radnički iz Kragujevca koji je već odavno prebrinuo brige oko opstanka i u Suboticu dolazi rasterećen bilo kakavog imperativa, što se može reći i za izabranike Igora Žakića koji "brane" treću poziciju, posle poraza od Crvene zvezde u Beogradu sigurno će biti željni da pobedom što pre zaborave taj neuspeh i u što boljemr apsoloženju se pripreme za plejof koji ih očekuje za nepune tri nedelje.

Početak meča u subotičkoj Hali sportova je u 19 časova, a stoji poziv za sve ljubitelje odbojke da popune tribine i pruže neophodnu podršku igračima Spartaka u finišu odlične superligaške sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 906

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.