Komentara: 0
Pregleda: 1326

Odbojka: Spartak sutra u Kupu dočekuje Crvenu zvezdu

20.11.2017. u 18:40h > 21.11.2017. u 10:08h
Izvor: Subotica.com
U osmini finala nacionalnog Kupa Spartak će se sastati sa Crvenom zvezdom. Prvi meč se igra u Subotici, u utorak od 19 časova.
Odbojka: Spartak sutra u Kupu dočekuje Crvenu zvezdu

Mečevi četvrtfinala 53. Kupa Srbije za odbojkaše na programu su u utorak i sredu. Subotički "golubovi" će se sastati sa Crvenom zvezdom, a prvi meč se igra sutra (utorak, 19h) u Subotici. Pre duela sa beogradskim crveno-belima Spartak je na svom terenu eliminisao imenjaka iz Ljiga, sa uverljivih 3:0.

Ostali parovi su Radnički (KG) - Partizan, Niš - Novi Pazar i Jedinstvo (SP) - Vojvodina.

Spartak sa Crvenom zvezdom i u četvrtak- Subotičani i Beograđani će za 7 dana odigrati čak tri utakmice pošto se pored Kupa sastaju i u prvenstvu, na Spartakovom terenu, u četvrtak od 18 časova.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti.  U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Revanš mečevi igraće se od 27-29. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1326

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.