• Pregleda: 573

Odbojka: Spartak slavio protiv Radničkog u Kragujevcu (0:3)

Za vikend su odigrani preostali mečevi 2. kola mini-lige za odbojkaše, a Spartak je na gostovanju savladao Radnički sa 3-0. U narednom kolu u Suboticu dolazi Jedinstvo iz Stare Pazove.
Odbojka: Spartak slavio protiv Radničkog u Kragujevcu (0:3)

Mini-ligu za odbojkaše u sezoni 2018/19 imali su čast da otvore Mladi radnik i Spartak. Meč odigran u Požarevcu pre desetak dana pripao je domaćinu koji je slavio sa 3-0, po setovima 25:18, 25:17 i 25:22.

Svoj drugi meč u plejofu Spartak je ponovo odigrao na gostujućem terenu, ali ovaj put je bio bolji od Radničkog u Kragujevcu sa maksimalnih 3-0 (22:25, 13:25 i 18:25).

Već u petak, u trećem kolu, ekipa Igora Žakića biće domaćin ekipi Jedinstva iz Stare Pazove sa kojom ove sezone imaju 1:1 u pobedama - tesan poraz kući i pobeda u gostima pred sam kraj ligaškog dela takmičenja.

Odbojkaški klub "Spartak" je prvi deo sezone završio na 4. poziciji, čime je obezbedio mesto da bude učesnik mini-lige za ekipe iz gornjeg dela tabele. U ovoj fazi  igra se dvokružno (svako sa svakim po dva puta), a četiri ekipe idu u plejof.

Tabela posle 2. kola mini-lige sa prenesenim bodovima

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.