Komentara: 0
Pregleda: 721

Odbojka: Spartak savladao Vojvodinu sa maksimalnih 3-0

07.03.2024. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaški duel Spartaka i Vojvodine, odigran prošlog petka u Subotici, pripao je domaćoj ekipi koja je tako na ubedljiv način došla do važnih bodova u borbi za plejof.
Odbojka: Spartak savladao Vojvodinu sa maksimalnih 3-0

Meč 19. kola Superlige protiv aktuelnog šampiona Srbije pripao je Subotičanima koji su slavili sa sigurnih 3-0. Bilo je ovo jedno od boljih izdanja "golubova" tokom promenjive sezone, meč koji će Novosađani dobro zapamtiti, u dugoj tradiciji okršaja u elitnom rangu.

Spartak, baš kao ni Vojvodina, ove sezone ne pružaju konstantne partije, previše je oscilacija i to se odražava na rezultate, ali kada god bi se ova dva protivnika našli jedni naspram drugih uvek je bilo žara i neizvesnosti. Ovaj put dobro raspoloženi Spartak je za samo 62 minuta igre došao do bitnih bodova protiv ljutog rivala.

U prva dva seta Spartak je apsolutno kontrolisao igru i rezultat, otuda i dva relativno lako dobijene deonice, koje su, pokazalo se, bila uvertira za ono što će se desiti nekih 25 minuta kasnije. U trećem setu, suočeni sa neprijantim porazom, Novosađani su bolje otvorili, međutim SPartak se brzo konsolidovao i povratio energiju, zaigrao na nivou prva dva seta i postepeno gradio prednost. U samom finišu Vojvodina je prišla na 22:16, ali to je bilo sve što su uspeli u tom meču.

Spartak - Vojvodina 3:0
(25:15, 25:17, 25:19)

Spartak: Mašulović 21, Jungić 6, Tončić, Peić, Lečić, Vulikić 3, Jackson, Suvacki, Šebek, Pavlović 4, Jasper 15, Tešović, Tumbas, Dulić 2

Vojvodina: Đogić, Bajandić 7, Milanović, Negić, Rudić 4, Elezović 3, Ubiparip 4, Stanković 14, Kokeza, Kulpinac, Kisić, Dakić, Savovski 2, Kopitić 3.

U subotu Spartak putuje u Požarevac gde če od 18 časova odmeriti snage sa Mladim radnikom, ekipom iz donjeg dela tabele. Posle 19 odigranih kola Subotičani drže poziciju 6 sa 11 pobeda i 8 poraza. Lider je Crvena zvezda koja je ove sezone imala samo 4 poraza i osamila se u vrhu superligaškog karavana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 721
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.