Komentara: 0
Pregleda: 1312

Odbojka: Spartak savladao Ribnicu (0:3)

16.01.2021. u 14:45h
Izvor: Subotica.com
U meču 12. kola Superlige za odbojkaše Spartak je u gostima slavio protiv drugoplasirane Ribnice sa ubedljivih 3-0 i time napredovao za još jedno mesto na tabeli. "Golubovi" u narednih nedelju dana imaće težak raspored, dočekaće prvo Partizan pa Vojvodinu.
Odbojka: Spartak savladao Ribnicu (0:3)
Foto: Arhiva (2019)

Relativno sigurna pobeda Spartaka protiv Borca u 11. kolu za odbojkaške poznavaoce je bila, može se reći, očekivana iako u ovoj vanrednoj situaciji i u sportu je teško istaći jasnog favorita, međutim pobeda izabranika Igora Žakića protiv drugoplasirane Ribnice u Kraljevu, i to rezultatom 3-0, svakako nije nešto u šta bi se neko mogao kladiti. Ipak, ekipa sa severa Bačke prikazala je odličnu partiju, bila je bolja u svim segmentima igre, i vezala drugu pobedu.

Subotičani su protiv Ribnice slavili maksimalnim rezultatom, po setovima 13:25, 23:25, 20:25 i time napredovali na poziciju broj 5, koju su zaslužili sa šest pobeda u dvanaest kola, uz jedan meč manje.

U redovima "golubova" protiv Ribnice najefikasniji je bio Nikolić sa 11 osvojenih poena, slede Jungić sa 9, Kovač 7, Tumbas 6, dok su Rikardo i Pavlović dodali po 5 poena.

U utorak, 19. januar, Spartak će dočekati Partizan u zaostalom meču 8. kola. Već u subotu na megdan im dolazi šampion i lider prvenstva - Vojvodina. Odbojkaški mečevi, kao i većina drugih sportova, i dalje se igra bez publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1312
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.