Komentara: 1
Pregleda: 1674

Odbojka: Spartak poražen u Novom Pazaru (3:1)

29.10.2017. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
U trećem kolu Superlige Novi Pazar je na svom terenu savladao Spartak sa 3:1. Ekipa Igora Žakića povela je sa 1:0, ali domaći su u nastavku značajno podigli igru i sačuvali bodove u Novom Pazaru.
Odbojka: Spartak poražen u Novom Pazaru (3:1)

Dok je Spartak tražio povratak u elitni rang Novi Pazar je postao nosilac titule osvajača Kupa i Superkupa Srbije, inače godinama unazad poznat kao grad odbojke.

Posle vođstva Spartaka u sred Novog Pazara od 0:1 u setovima očekivao se zanimljiv duel, uzimajući u obzir istoriju dosadašnjih duela ove dve ekipe. Dobro po Spartak je krenululo i u drugom setu, ali nošeni odličnom podrškom oko četiri stotine navijača Pazarci su se postepeno dizali, sve više su se razigravali, Spartaku je sve teže bilo da se nosi sa znatno iskusnijom ekipom. Drugi set Subotičani su izgubili relativno tesno, dok u trećem Pazarci nagrnuli punom snagom, ostavivši Spartak samo na 7 poena. Pucali su domaći od samopouzdanja, dok je Spartak pokušavao da parira i učini ponovo ovaj meč rezultataski zanimljivim, ali domaći Pazarci nisu spuštali gas do kraja i zasluženo su slavili.

U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Eremić sa 10 osvojenih poena, Veselinović je stao na 9, dok su domaći imali dva dominantna pojedinca, Vukašinovića i Hamzagića koji su zajedno postigli 46 poena, poen više nego čitav tim Spartaka.

Novi Pazar – Spartak 3:1 (18:25, 25:20, 25:7, 25:18)

Novi Pazar: Vukašinović 22, Polomac 3, Daca 9, Radosavljević 8, Vilimanović 3, Hamzagić 24, Zuković (lib), Has. Zatrić (lib), Sretenović, Prušević 2 , Božović, Simić.

Spartak: Arsenoski 3, Veselinović 9, Seizović 8, Eremić 10, Tumbas 5, Sinđelić 4, Milović (lib), Peić (lib), Kovačević 5, Kecman 1, Dulić.

Posle tri kola Spartak ima dva poraza i pobedu. U narednom kolu u Suboticu dolazi Ribnica iz Kraljeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1674
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.