Komentara: 2
Pregleda: 1221

Odbojka: Spartak poražen u "majstorici", Radnički odlazi u polufinale plejofa

10.03.2021. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaški Spartaka nisu uspeli da pobede u Kragujevcu, u trećem meču četvrtfinala plejofa. Radnički je dobio svoj drugi duel u seriji i obezbedio nastavak borbe za titulu, dok Spartak ovde završava sezonu.
Odbojka: Spartak poražen u "majstorici", Radnički odlazi u polufinale plejofa

Odbojkaši Radničkog opravdali su prednost domaćeg terena i bolji plasman na tabeli i pobedom nad Spartakom izborili plasman u polufinale plejofa.

U prvom setu vođena je velika borba, ali spretniji i srećniji u samoj završnici bili su domaći (25:23) i tako poveli sa 1-0. Vrlo slično dovijalo se i u drugom setu, samo ovaj put do odlučujućeg poena u setu stiže Spartak (22:25).

Očekivalo se da će i ovaj susret dva stara znalca biti tvrd i krajnje neizvestan, prva dva seta su to i nagoveštavala, međutim Subotičani su neočekivano posustali u trećem, Kragujevčani su ponovo poveli sa 2-1 (25:19), očekivala se reakcija "goolubova" međutim ona se nije desila, barem ne na pravi način, ni u četvrtom setu, koji jeste bio borben i ujednačen, ali nije doneo potpunu neizvesnost za peti set, što bi možda bilo i najpravičnije. Radnički je slavio sa 3-1 u ovom meču, u seriji 2-1 i odlazi na megdan pobedniku meča Crvene zvezde i Vojvodine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1221
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.